Poslovni imenik - Otok Pag
Otok Pag | Poslovni imenik Otoka Paga
Regija za pretragu:   

Pretraga subjekata po kategorijama
Upisanih subjekata: 535  |  Kategorija: 77

Financije - Osiguranja

Banke (4) Osiguranja (3)

Državne i javne ustanove

Državne i javne ustanove (31)


UVJETI KORIŠTENJA
Korištenje Poslovnog imenika otoka Paga
podložno je niže navedenim uvjetima.

· Autorska prava

Poslovni imenik otoka Paga je baza informacija o tvrtkama, obrtima, udrugama i klubovima na području otoka Paga u vidu podataka, tekstova, grafičkih elemenata, fotografija i slično. Sadržaj iz naših online baza je javno vidljiv putem Interneta a namjenjen je informiranju korisnika.
Javna vidljivost naših sadržaja ne znači da se dijelovi i cjeline iz toga smiju neovlašteno kopirati, bez dozvole izdavača koji zastupa autore ovdje objavljenih informacija i priloga, a posebno ne u cilju proizvodnje drugih publikacija (tiskanih ili u vidu web stranica).

Prema Zakonu o autorskom pravu RH, autorizirane sadržaje ne možete koristiti dok prethodno ne dobijete pisanu dozvolu zastupnika vlasnika autorskih prava. Autore ovdje objavljenih priloga zastupa izdavač web portala. Nepoznavanje Zakona o autorskom pravu. kao ni pozitivne namjere, prekršitelje ne oslobađaju od odgovornosti. Svako kršenje autorskih prava naših autora štititi ćemo svim pravnim sredstvima i javnom objavom na Internetu.

· Uvjeti korištenja

Podaci prikazani na poslovnom imeniku prikupljeni su pretragom interneta ili dobiveni od obrtnika i posjetitelja. Naš cilj je pružiti posjetiteljima što točnije i što potpunije podatke o poslovnim subjektima na otoku Pagu, ali kako ne kontroliramo izvore informacija, ne možemo odgovarati za njihovu točnost i cjelovitost.

Ukoliko uočite netočnosti u podacima prikazanim za neki subjekt, molimo vas da nas o njima obavijestite, kako bismo ih ispravili.

Vlasnici obrta koji nisu u katalogu mogu zatražiti dodavanje u katalog. Rado ćemo katalog dopuniti novim podacima.

Svi korisnici koji pristupaju na stranicu poslovni imenik koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Poslovni imenik neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja poslovnog imenika ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.· Privatnost korisnika

Poslovni imenik otoka Paga poštuje privatnost posjetitelja i korisnika stranica Poslovnog imenika te prikuplja samo podatke nužne za rad servisa kad nam se isti dobrovoljno dostave (osnovni podaci o poduzeću i njegovim djelatnicima) te osnovni podaci o posjetiteljima. Te podatke koristimo isključivo kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Podaci mogu biti dani trećoj strani jedino u slučaju kada postoji prethodno odobrenje korisnika ili kada nastupi zakonska obveza davanja podataka o korisniku.

Korištenjem servisa i usluga Poslovnog imenika korisnik potvrđuje kako je upoznat te u cijelosti prihvaća navedene Uvjete.

 

© 2009. Poslovni Imenik otok Pag •  Sva prava pridržana Dizajn studio Novalja product   |   Uvjeti korištenja   |   Marketing   |   Kontakt
www.novalja.infowww.novalja-pag.netLinkovi.net